MÅLNING & TAPETSERING

Vi sätter färg på många olika miljöer

Vi målar allt inom branschen. Vi sätter färg på olika underlag som betong och trä. Vi målar dekorer och fondväggar, vi sprutlackerar dörrar och skåpluckor. Vi har även specialister inom dekorativt måleri, ådring, marmorering och bilder. Om du känner dig osäker på färgvalet hjälper vi dig gärna.

Tapetsering

Vår målare är en professionell och kunnig tapetserare med god kunskap om färger och tapeter. Hon kan avancerad tapetsering med fototapeter, fondväggar, microlit och väv.

Trapphusmålning och renovering

Ett rent och snyggt trapphus skapar trivsel för lägenhetsinnehavarna. Det ökar värdet på fastigheten och visar att förvaltaren bryr sig om de gemensamma ytorna. TM Fastighetservice hjälper till med målning, ommålning och renovering av trapphus och övriga gemensamma ytor som tvättstugor, soprum och källargångar. Vi målar med tåliga och miljömärkta färger samt gör dekorer och fondväggar.
Vi hjälper även till med armaturer, elskåp, golvvård av sten samt svets och smide. Behöver ni byta till säkerhetsdörrar eller komplettera med nya postboxar så ombesörjer vi det.

Kontakta oss för offert